Effectief gebruik maken van Copilot in jouw organisatie?

De introductie van Copilot brengt veel mogelijkheden en beloften met zich mee: slimmer werken, efficiëntie en productie vergroten in de digitale werkomgeving. Maar net als elke andere innovatie roept deze lancering vragen op voor organisaties en medewerkers. Hoe help je jouw organisatie en medewerkers om effectief gebruik te maken van Copilot?

Effectief gebruik van Copilot: van prompting tot nieuwe gewoonten

Microsoft Copilot helpt medewerkers bij het  sneller en efficiënter uitvoeren van bepaalde werkzaamheden, zoals:

 • Het snel vinden en samenvatten van informatie
 • Het ontwikkelen van content
 • Het opmaken van presentaties en teksten in de juiste stijl

Net als bij de introductie van andere innovaties, brengt die van Copilot uitdagingen met zich mee:

 1. Pionieren vraagt om uitproberen, fouten maken, leren en doorzetten. Hoe zorg je dat mensen niet (snel) afhaken?
 2. Copilot effectief gebruiken vraagt om nieuw gedrag en nieuwe gewoontes. Hoe faciliteer je gebruik van Copilot op schaalbare wijze? 

Effectief gebruik van Copilot vraagt om begrip van de mogelijkheden die het met zich meebrengt en vooral het ervaren van de toegevoegde waarde van Copilot in het eigen werk.

Kunnen medewerkers en teams binnen jouw organisatie hulp gebruiken bij de adoptie van Copilot?
Dan kunnen wij je helpen! Wij zijn experts in de ontwikkeling van digitale vaardigheden en de adoptie van Microsoft 365 en helpen teams en organisaties slim gebruik te maken van Copilot.

Meer weten over digitale vaardigheden voor CoPilot?
Digitale-Vaardigheden Graphic

Aan de slag met het effectief werken met Copilot

Wil jij:

 • Medewerkers die effectief werken met Copilot en daarmee hun eigen werkzaamheden slimmer inrichten?
 • Medewerkers die veilig werken met Copilot?
 • Medewerkers die ervaren dat technologie hun werk ondersteunt in plaats van hindert?

Dan kan onze Copilot game jullie hiermee helpen! 

In de game krijgen medewerkers kennis aangereikt, voeren ze korte opdrachten uit om kennis direct toe te passen in de praktijk en de toegevoegde waarde van Copilot voor hun eigen werk te ervaren en bieden wij ze downloadable content met nieuwe werkvormen, energizers en check-ins.

Press-Image_FINAL_16x9-4

Ga van start met de Copilot game van the Cue, en help medewerkers in 12-16 weken slim en effectief te werken met Copilot

In onze games inspireren we medewerkers om effectiever en plezieriger samen te werken. Onze Copilot game is specifiek ontwikkeld om medewerkers te helpen slim en effectief te werken met Copilot. Gedurende 12-16 weken gaan medewerkers aan de slag met verschillende opdrachten, die zij uitvoeren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor leren medewerkers direct in de praktijk en wordt er een duurzame (gedrags)verandering gecreëerd: win-win dus.

In onze game:

 • ontwikkelen medewerkers begrip van wat Copilot is.
 • leren medewerkers veilig gebruik te maken van Copilot.
 • worden medewerkers uitgedaagd om Copilot toe te passen om eigen werkzaamheden slimmer uit te voeren of in te richten.
 • inspireren medewerkers elkaar over wat ze leren en steunen ze elkaar.
 • gaan medewerkers aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe routines waar zij Copilot standaard voor inzetten.

Om de game zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de context van jouw organisatie, is een deel van deze game maatwerk.

Digitale-Vaardigheden-methodiek

Meer weten? Plan een demo in van 30 minuten met the Cue!

Tijdens deze demo leren we elkaar kennen en maak je kennis met onze games. Daarnaast schetsen we de mogelijkheden die voor jouw organisatie van toepassing kunnen zijn, zodat je exact weet wat we voor jou kunnen betekenen.

Plan een demo in met the Cue
adoptie van Microsoft 365 -Lisanne

Inspiratie opdoen? Hieronder vind je een greep uit onze blogs, waarin we kennis, inspiratie en inzichten delen.

29/07/2022

The Cue organiseert een feestje: en jij bent uitgenodigd!

Na aantal jaren onder de vleugels van House of Performance, slaan wij onze vleugels uit om zelfstandig verder te gaan. We werken met mooie klanten samen en dragen bij aan plezierige en effectieve samenwerking. We zien in de markt een toenemende vraag naar onze games en we hebben een steady team dat klaar is om verder te groeien.

Lees verder
07/03/2023

Adoptie van technologie, nu nog aantrekkelijker

Bij implementatie van nieuwe digitale middelen draait het in de eerste plaats niet om hoe het product werkt, maar vooral om de positieve impact die het kan hebben in het dagelijkse werk van je medewerkers. Oftewel, hoe draagt het middel bij aan een slimmere en effectievere manier van (samen)werken. Hierbij staat de mens altijd centraal. En dat is wat The Cue en work21 verbindt én anders maakt in de technische wereld waarin we actief zijn: digitale middelen zijn hulpmiddelen om het dagelijks werk met meer plezier, slimmer en effectiever te organiseren. Een intensieve samenwerking is daarom ook niet meer dan logisch.

Lees verder
01/06/2021

Effectief synchroon en asynchroon werken met jouw team

Sinds COVID-19 is de manier waarop we werk en samenwerken inrichten drastisch veranderd. We werken veelal op afstand van elkaar en lang niet altijd tussen 9 en 5. Hierdoor zien we verschillende werkwijzen naast elkaar ontstaan: synchroon en asynchroon werken. In deze blog neem ik je graag mee in de verschillende kenmerken van beide en hoe je deze effectief binnen jouw organisatie toepast.

Lees verder