Games

In de afgelopen jaren heeft the Cue diverse games ontwikkeld die aansluiten op verschillende Microsoft 365 vaardigheden. Het gaat hier om vaardigheden zoals effectief vergaderen, helder communiceren, slim samenwerken aan documenten en sturen op teamresultaten.

Onze beste zes games

5 weken

Smart Collaborators Working from Everywhere Together

Wil jij slimmer (digitaal) samenwerken met je team, zonder daarbij het belang voor het welzijn van je teamleden uit het oog te verliezen? En zijn er bepaalde (digitale) werkwijzen die je nog verder aan wilt scherpen? Dan is ‘Smart Collaborators: Working from Everywhere Together’ dé game om te spelen. Tijdens het spelen leren jij en je team plezieriger en effectiever (digitaal) samen te werken met behulp van Microsoft 365 applicaties zoals Teams, OneNote, Planner/To Do en Whiteboard.

Bekijk game
5 Weken

Smart Collaborators Fundamentals

Wil jij samen met je team werken aan de basis van slim (digitaal) samenwerken? En willen jullie de manier waarop jullie met elkaar afstemmen over werkzaamheden en werken aan jullie doelen aanscherpen? Dan is ‘Smart Collaborators: Fundamentals’ dé game om te spelen. Tijdens het spelen leren jij en je team plezieriger en effectiever (digitaal) samen te werken met behulp van Microsoft 365 applicaties zoals Teams,  OneNote en Planner.

Bekijk game
5 weken

Smart Collaborators Agile

Wil jij samen met jouw team Agile principes ook digitaal slim in de praktijk brengen? Slingeren jullie Scrum-boarden overal rond, en weet je niet meer waar je al jullie besluiten kunt terug vinden? In de game Smart Collaborators Agile leren jij en je team om samen de agile principes verder in de praktijk te brengen en aan te scherpen en hoe Microsoft 365 apps daarin kunnen ondersteunen.

Bekijk game
5 weken

Cross Team Collaboration

Samenwerken met collega’s buiten je kernteam binnen je organisatie of met externe? Ja, dat doe je waarschijnlijk wekelijks. Maar weet je ook hoe je veilig kunt samenwerken en dat zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? En dat je als medewerker niet al je documenten en informatie kwijt raakt? Leer in onze game hoe je dit kan doen binnen je Microsoft 365 omgeving, zodat je op een veilige en overzichtelijke manier bestanden en informatie deelt met externen of anderen binnen je organisatie.

 

Bekijk game
5 Weken

Knowledge Gainers Fundamentals

Wil jij samen met jouw team effectiever en plezieriger digitaal aan documenten werken? Ben je klaar met al die bijlages in e-mails of met het zoeken naar de juiste versies van documenten? In de game Knowledge Gainers Fundamentals leren jij en je team effectiever samenwerken met behulp van Microsoft 365 applicaties zoals OneDrive, SharePoint, Teams en Delve.

 

Bekijk game
5 Weken

Meeting Masters Fundamentals

Streef jij naar effectievere besluitvorming binnen jouw team en/of organisatie? En wil je graag vergaderingen die energie geven? Dan is Meeting Masters dé game om te spelen. In Meeting Masters verbeter je samen met je team de structuur, de voorbereiding en de dialoog van een vergadering. Dit met behulp van Microsoft 365 applicaties zoals OneNote, Outlook en Teams.

Bekijk game

Benieuwd welke games we nog meer hebben?

We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Start vandaag nog met the Cue!

Ons gamification platform

Onze games worden gespeeld op een door onszelf ontwikkeld online gamification platform. Dit biedt diverse voordelen:

  • Onze games zijn ready-to-play, je hoeft (vooraf) niets te installeren.
  • Je speelt waar en wanneer je wilt, op een eigen device naar keuze.
  • Het platform is volledig AVG-proof, jouw data is dus in veilige handen.
  • Onze games zijn white-label, de spelomgeving kan aan iedere huisstijl worden aangepast.
  • De games zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels (en eventueel andere talen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel nationale als internationale organisaties.
Hybride samenwerken digitaal samenwerken mockup

Voordelen platform

  • Whitelabel en direct speelbaar
  • In te zetten binnen de gehele organisatie zowel nationaal als internationaal. De games zijn namelijk beschikbaar in het Engels en Nederlands
  • Te spelen zijn via web, App of te koppelen aan Microsoft Teams
  • Er wordt input van de spelers verzamelt. Zo kunnen spelers op elkaar reageren en feedback geven. Het zijn de spelers die het spel maken!
graphic-platform

Gemiddeld geven spelers onze games en hun game ervaring een

8+
The Cue helpt ons bij het bereiken van een grote groep collega’s op een laagdrempelige en leuke manier. Hun games helpen onze collega’s om nieuwe werkwijzen direct toe te passen. Hierdoor zien we het gebruik van Office 365 en de productiviteit echt toenemen!

Nationale Nederlanden

Met de games van the Cue helpen we medewerkers echt om hun gedrag te veranderen in teamverband. En dat laatste is de succesfactor. Mede dankzij de games is het vergroten van Office 365 gebruik en het maken van goede werkafspraken een onderwerp van gesprek geworden.

ABN AMRO

Cecilia van Delft & Ineke van de Geest, Changemanagers | Digital Workplace

Het werken met de professionals van the Cue voor, tijdens en na het spelen van de game, was een feestje. De resultaten hebben aanleiding gegeven tot het starten van een APG-breed programma: We Decide! Ook dit programma gaan we in samenwerking met the Cue verder oppakken!

APG

Wout Bucker, Innovation Hunter

Start met the Cue

Wil jij ook met jouw team of met de hele organisatie leren om effectiever te vergaderen, gemakkelijker informatie te delen en/of slimmer samen te werken met behulp van Office 365?

Start vandaag nog met the Cue!

Vragen? Wij helpen je graag.

Contactmogelijkheden
graphic-woman