Vergroot de adoptie van Microsoft 365 in jouw organisatie in 5 weken.

Ontdek hoe je dit op een effectieve en gemakkelijke manier kunt doen.

Collega’s die enthousiast zijn over Microsoft 365, en echt slimmer gaan samenwerken? Meer tijd voor jou en je team om te besteden aan andere IT-projecten, en minder supportvragen? Wij van The Cue weten hoe fijn dit is. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld, die meetbaar, schaalbaar en fun is. Met onze oplossing worden de digitale vaardigheden van jouw collega’s meetbaar verbeterd.

Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Met the Cue stoom je je collega’s klaar voor de toekomst

Je wilt je collega’s meenemen in de mogelijkheden van Microsoft 365 en zorgen dat ze echt hun manier van werken veranderen. Jullie staan of nog aan het begin van de uitrol van Microsoft 365 en zoeken naar manieren om medewerkers mee te nemen. Of jullie hebben al al meer dingen uitgeprobeerd, zoals cursussen, trainingen, workshops, uitlegvideo’s, etc. Maar vaak worden hier maar een paar mensen in de organisatie handiger van, blijft kennis beperkt hangen en kost het veel tijd.

De meeste oplossingen werken niet, omdat:

  • Persoonlijke doelen verschillend zijn
  • Veel medewerkers moeite hebben hun nieuwe kennis in de praktijk te brengen
  • Het lastig is om als team een hele werkwijze zelfstandig aan te passen
  • De motivatie ontbreekt om aan de slag te gaan met digitale vaardigheden

 

Daarnaast is het eindresultaat niet meetbaar, waardoor het management de oplossing als mislukt beschouwd.

De games van the Cue zijn anders

Met the Cue bied je jouw collega’s het complete pakket voor betere samenwerking met behulp van Microsoft 365. Onze team- en individuele games zorgen dat je collega’s Microsoft 365 echt gaan gebruiken. En niet onbelangrijk: dat ze nieuwe werkwijzen en afspraken met elkaar maken.

Bekijk hier onze games
Hybride samenwerken digitaal samenwerken mockup

Direct aan de slag met Microsoft 365

Gedurende vijf weken gaan je collega’s in teamverband met elkaar aan de slag.  Nieuwe manieren van werken en apps zoals OneNote, Teams, Planner worden  direct in de praktijk worden toegepast. Onze games zijn gebaseerd op een combinatie van verandermanagement en performancemanagement , oftewel nieuw gedrag aan leren in combinatie met harde resultaten. Na een eerste pilotgameronde van 5 weken kunnen we exact meten wat het effect is. Hierdoor kun je het management overtuigen van de impact! Vervolgens is het schaalbaar in te zetten voor de hele organisatie.

 

Meer weten over de inzet van gamification?

Lees dan onze whitepaper
Methodiek model hybride samenwerken game digitale vaardigheden

Case

De gemeente Breda

De gemeente Breda timmert met haar 2500 medewerkers hard aan de weg om steeds digitaal vaardiger te worden. Voor coördinator digitaal samenwerken Cora Willemse ligt hierbij een speciale focus op toekomstbestendigheid.  Daarom speelde de gemeente Breda drie verschillende games: Smart Collaborators Fundamentals (over slim online samenwerken), Working From Everywhere Together (over hybride samenwerken) en Meeting Masters (over verbeteren van vergaderingen).

 

Bekijk case

Wie is The Cue

Wij zijn oorspronkelijk veranderconsultants van changemanagementbureau House of Performance. En we hebben meer dan 20 jaar ervaring met change en performancemanagement. Met de inzet van gamification als veranderaanpak zagen wij zulke goede resultaten dat we gestart zijn met The Cue.

Ons uitgangspunt is effectiever en veiliger samenwerken met plezier.

header-image

Meer weten? Plan een demo in van 30 minuten met the Cue!

Tijdens deze demo leren we elkaar kennen en maak je kennis met onze games. Daarnaast schetsen we de mogelijkheden die voor jouw organisatie van toepassing kunnen zijn, zodat je exact weet wat we voor jou kunnen betekenen.

Plan een demo in met the Cue