Meld je aan voor Maand de Digitale Fitheid

Meer gedaan krijgen in minder tijd. Hoe dan?  In het kader van de ‘Maand van De Digitale Fitheid’ organiseren wij twee praktische sessies. Juist om iedereen die wel eens even vastloopt, of vragen heeft een stap vooruit te helpen. Lees op deze pagina meer over deze sessies, en meld je aan.

Doe mee met onze online sessies op 22 en 29 maart.

Meld je aan voor onze online sessies

In deze Maand van de Digitale Fitheid organiseren we twee praktische sessies. De onderwerpen van deze sessies sluiten aan bij vragen die wij veel voorbij zien komen:

  • Hoe werken OneDrive, Teams en SharePoint?
  • Hoe breng ik orde aan in de Microsoft Teams-chaos en zet ik mijn instellingen goed?

Tijdens de online sessie geven we praktische tips en tricks om slimmer en productiever te kunnen werken met Microsoft 365.

Meeting 3

Waarom de Maand van Digitale Fitheid (maart 2024)?

Één maand extra aandacht voor digitale vaardigheden binnen jouw organisatie

Wij hebben een missie: teams beter en leuker laten samenwerken met digitale tools.  Anno 2024 is technologie een belangrijk onderdeel van ons werk. De digitale wereld beïnvloedt hoe we met elkaar communiceren en samenwerken. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Als je digitaal fit bent, voel je je zelfverzekerd over je mogelijkheden en helpt de technologie je om je werk goed te doen. Je laat je niet frustreren door technische problemen.

Wij willen jou en je collega’s daarbij ondersteunen. Daarom de Maand van Digitale Fitheid*. In deze maand besteed je samen met je collega’s extra aandacht aan je digitale vaardigheden. Zo pluk je het hele jaar de vruchten van je inspanningen.

💡 Wil je weten hoe wij naar Digitale Fitheid kijken? Lees hier dan het artikel waarin we uitgebreid onze visie en methode beschrijven.

*De Maand van de Digitale Fitheid is een landelijk initiatief om mensen te stimuleren aan de slag te gaan met digitale vaardigheden

header-image

Online sessie 1 | Donderdag 21 maart- 13:00 uur 

Help, hoe werken OneDrive, Teams en SharePoint?

Ben je soms het spoor bijster over waar je nu welk document moet neerzetten? Wil je eindelijk weten wat het verschil tussen OneDrive, Teams en SharePoint is? En wil je weten wat de makkelijkste routes zijn om een document op te slaan of te delen?

Sluit je dan aan bij deze online sessie. We gaan 30 minuten aan de slag en laten je heel simpel zien hoe Teams, OneDrive en SharePoint werken. Daarna hebben we nog uitloop voor vragen.

Afbeelding1

Online sessie 2 | Donderdag 28 maart – 13:00 uur 

Hoe breng ik orde aan in de Microsoft Teams-chaos en zet ik mijn Teams-instellingen goed?

Werk je met Microsoft Teams, maar merk je dat je niet altijd het overzicht meer hebt? Krijg je te veel pop-ups en notificaties?  Of ben je kwijt wat ook al weer waar staat? 

Dan is dit webinar echt wat voor jou!  In een half uur nemen we je mee in de ideale instellingen van Teams, en geven we je tips voor meer overzicht en rust. Na de sessie is er nog ruimte voor vragen.

Microsoft_Office_Teams_(2018–present).svg

Meld je aan voor de online sessies

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik meld mij aan voor de online sessie