The Cue organiseert een Ronde Tafel discussie over het thema ‘Future of collaboration’

Door digitalisering, artificial intelligence en robotisering veranderd de wereld waarin we leven en werken snel. De Corona pandemie heeft de transformatie naar nieuwe manieren van (samen) werken alleen maar versneld.

The Cue 30/08/2021

Vragen zoals hoe, waar en wanneer werk moet worden gedaan zijn actueler dan ooit. Multidisciplinaire teams (HR, ICT en Facilitaire zaken) buigen zich over de vraag welke behoeften werknemers en teams hebben om productief en plezierig (samen) te werken.

Omdat dit thema voor veel organisaties relatief nieuw is krijgen wij steeds vaker de vraag: ’weten jullie hoe andere organisaties dit aanpakken?’. De behoefte is groot om met professionals werkzaam in andere organisaties kennis en ervaring uit te wisselen.

The Cue organiseert, mede op verzoek van haar klanten, een Ronde Tafel discussie. Op dinsdagmiddag 21 september (14.30-17.00 uur) faciliteren wij op ons kantoor in Utrecht een discussie tussen een selecte groep professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van beleid ten aanzien van ‘Future of collaboration’ en/of hybride werken.

Ben jij verantwoordelijk voor dit thema binnen jouw organisatie en wil je graag deelnemen? Neem dan contact op met Renate (r.hezemans@thecue.nl).

Deel dit bericht

Wil je niets missen over Office 365 en adoptie?

Volg ons op LinkedIn