Meld je nu aan voor de demo van onze nieuwste game: Working from Everywhere Together

Inmiddels heeft  iedereen de impact van langdurig werken op afstand ervaren. Heldere teamafspraken, communicatie, vitaliteit en motivatie staan bij veel medewerkers onder druk.

 

Annette Verweij 16/02/2021

Het is dan ook van belang dat er aandacht is voor het lange termijn perspectief: ‘iedere medewerker een gezonde, effectieve en motiverende werksituatie bieden, waar je ook werkt’.  Daarom ontwikkelde wij de game: “Working form Everywhere Together”. Deze game is ontwikkeld om het onderlinge plezier en de effectiviteit van samenwerken in hybride en virtuele teams te verhogen, met behulp van Office 365 applicaties.

Maar hoe werkt dan zo’n game? Hoe ziet het er uit? Wat kan ik verwachten? Is het ook interessant voor mijn organisatie / team? Om je antwoord te geven op deze vragen,  organiseren wij op donderdag 11 maart van 15.30-16.00 uur een online demo.

In slechts 30 minuten vertellen we jou alles wat je over de game moet weten, krijg je de game te zien en delen we (anoniem) de resultaten van organisaties die ook deze game speelden

Ben jij als manager verantwoordelijk voor dit onderwerp of krijg je er in je dagelijkse werk veel mee te maken? Schrijf je dan nu gratis in voor deze demo!

Programma demo

Waarom deze game?

Hoe werkt de game?

Wat levert het spelen van de game op (o.b.v. eerdere resultaten)?

Hoe kan ik meedoen?

Deze demo heeft al plaatsgevonden.

Deel dit bericht

Wil je niets missen over Office 365 en adoptie?

Volg ons op LinkedIn