Onze aanpak voor het verbeteren van digitale vaardigheden

Wij zijn expert op het gebied van gamification, gedragsverandering en meten met alles wat te maken heeft rondom slim digitaal samenwerken. Want wij geloven dat de moderne werkplek vooral om het dagelijkse werk van medewerkers gaat. Wij meerdere ‘games’ ontwikkeld die medewerkers stimuleren echt aan de slag te gaan met nieuwe werkwijzen, daarnaast hebben middelen om digitale fitheid e te meten en te monitoren.

Gamification als methode om medewerkers echt slimmer digitaal te laten samenwerken.

In onze ready-to-play games motiveren en inspireren we medewerkers om effectiever en plezieriger samen te werken. Gedurende een game gaan medewerkers in teamverband en/of individueel aan de slag met verschillende opdrachten, uit te voeren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. We zetten hierbij onze gamification-methodiek in, waardoor deelnemers op een leuke manier worden uitgedaagd om deze opdrachten uit te voeren.

Meer over onze gamification aanpak
adoptie van Microsoft 365 -graphic-platform

Het meten van digitale fitheid om inzicht te hebben en aandachtspunten te bepalen.

Kenniswerker brengen al gauw tussen zo’n 4 per dag achter een (laptop)scherm door. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de kennis en kunde hebben om goed om te gaan met de technologie? En wat heb je als medewerker eigenlijk nodig om de werkdag goed en efficient te kunnen inrichten? En wat de nodige mindset van medewerkers, is men bereid om te willen leren? En is er een open cultuur om elkaar verder te helpen en stimuleren rondom digitale fitheid?

Afbeelding6

Inspiratie nodig of sparren over digitale fitheid en slimme samenwerking?

Wij geloven dat digitale slimme samenwerking ervoor zorgt dat je als organisatie slim, effectief en prettig kunt samenwerken om zo doelen te bereiken. Het liefst werken wij samen met organisatie die tijd en energie willen steken aan het digitaal slimmer maken van organisatie. Jullie kennen de organisatie het beste en wij denken en adviseren mee hoe je echt aan de slag kunt gaan om impact te maken. Heb je ideeen en wil je aan de slag maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Plan vrijblijvend een gesprek in en we horen graag meer over jullie uitdaging en ambities.

Plan een gesprek in
Annette
Mooi om te zien hoe medewerkers enthousiast worden van deze spelvorm en echt slimmer leren samenwerken!

Mixit

Myrthe

ING

Gulsum