Webinar: Hoe houd je motivatie en betrokkenheid hoog in een online samenwerking?

Datum: donderdag 28 januari 2021

Tijdstip: 15.00-16.15 uur

Betrokkenheid en motivatie zijn belangrijke factoren voor een effectieve samenwerking. Maar om hier in een hybride of virtueel team invulling aan te geven is nog niet zo eenvoudig. Online werkt het toch allemaal net even anders. Dit onderwerp is niet voor niets een grote zorg bij veel CEO’s.

Wat zijn de aandachtspunten voor een goede, online samenwerking binnen teams? Wat zijn de struikelblokken? Wat speelt er op individueel niveau en wat speelt er op teamniveau? En hoe kan gamification een bijdrage leveren aan een effectieve en plezierige samenwerking voor de lange termijn?

Ben jij als manager verantwoordelijk voor dit onderwerp of krijg je er in je dagelijkse werk veel mee te maken? En ben je benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Schrijf je dan nu gratis in voor ons online webinar: Motivatie en betrokkenheid in hybride of virtuele teams!

Het programma is als volgt

  • 15.00-15.15 uur: Introductie
  • 15.15-16.00 uur: Programma

o   Betrokkenheid en motivatie hoog houden

o   Lessen uit onze dagelijkse praktijk

o   Concrete tips en aandachtspunten

  •       16.00-16.15 uur: Dialoog 

Meld je nu aan voor het webinar op 28 januari van 15.00-16.15 uur

Dit online event is gratis en exclusief bedoeld voor leidinggevenden en professionals die zich bezig houden met of verantwoordelijk zijn voor hoe mensen binnen organisaties samenwerken. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname aan dit event. Gegevensverwerking geschiedt conform de privacyverklaring van House of Performance B.V.

nl_NL
en_GB nl_NL