Visie

The Cue is de dagelijkse inspiratie voor teams om slimmer digitaal samen te werken met Office 365

Slim leren
doe je
samen in de praktijk

Schaalbaar adoptie vergroten

Wij geloven dat gamification de methode is waarmee je op een laagdrempelige manier een grote groep binnen de organisatie kunt bereiken. Daarom ontwikkelden wij een methodiek Office 365 Gamifcation met als doel adoptie te vergroten. 

Met behulp van ons online gamification platform  stimuleren we het gezamenlijk leren in de praktijk. Dit platform is inzetbaar voor elk aantal spelers. Teams bepalen zelf waar en op welk moment ze aan de slag gaan. Triggers en resultaatmetingen motiveren spelers om nieuw gedrag toe te passen in de eigen werkomgeving. 

Gebruikersscenario's

Wij snappen wat de eindgebruiker nodig heeft in samenwerken en welke Office 365 applicaties daaraan bijdragen. Daarom werken wij vanuit gebruikersscenario's zoals bijvoorbeeld effectief overleggen, slim samenwerken aan documenten en sturen op feiten en cijfers.

Implementeren & leren

Zien wat werkt leren we in de praktijk. Wij vinden het belangrijk om te meten wat werkt en sturen bij wanneer het beter kan.

De mens centraal

Medewerkers hebben verschillende behoeften met betrekking tot het veranderen van hun werkwijzen. Onze adoptieaanpak sluit aan bij hun wensen en werksituatie.

Juiste interventies

Met onze adoptieaanpak leren wij eindgebruikers nieuwe werkwijzen. 70% van wat we leren vindt plaats op de werkvloer, 20% als je erover praat en 10% in een klaslokaal. Dit noemen we het 70:20:10 model.

Hoe werkt gamification?

Gamification is gebaseerd op de unieke combinatie van performancemanagement en speltheorie. Het triggert gewenst gedrag en het gebruik van nieuwe gewoonten met Office 365.
Hierdoor worden medewerkers en teams productiever.

Waarom werkt het? 
Gamification is het toepassen van motiverende elementen uit games in de realiteit. In een game spelen personen om beter te worden, als team of als individu. De ene speler speelt om te winnen, de andere speler wil ontdekken en de volgende speler wil zoveel mogelijk punten behalen. De onderliggende theorie is dat mensen streven naar meesterschap, in welke vorm dan ook.

Wil je meer weten over gamification? Download dan nu onze whitepaper hieronder!

Office 365 Gamification

Office 365 gamification is opgezet vanuit de gedachte dat medewerkers elke dag een beetje beter willen worden: slimmer (samen)werken, werk leuker maken en klanten nóg beter helpen. In de games wordt per gebruikersscenario (bijvoorbeeld effectiever vergaderen) gekeken welke Office tools gebruikers ondersteunen. 

Wil je meer weten over Office 365 adoptie of gamification? Neem contact met ons op!

nl_NL
en_GB nl_NL