download (1)

Wout Bucker over zijn samenwerkingen binnen APG

“Kies een baan waar je van houdt en met plezier op de dag terugkijkt, dan hoef je nooit meer één dag te werken.” Zo begint Wout over het plezier dat hij ervaart in zijn werk en samenwerkingen binnen APG. Wout werkt met the Cue samen, en zag dat bij aankondiging van de Game ‘Meeting Masters’ één van de directieteams ook aangaf: wij doen mee. Uit dit soort berichten haalt hij zijn plezier en kicks. Want hoe gaaf is het als je initiatief toont, waarbij de directie wil meedoen en voorbeeldgedrag wil tonen.
Iets waar Wout altijd scherp op is: Heb je geen plezier meer in wat je doet, onderneem dan actie of stop met wat je doet.

Afbeeldingsresultaat voor wout bucker

Een memorabele goede teamsamenwerking? Dan refereert Wout naar zijn tijd bij Capgemini en de samenwerking met IBM: “We hebben daar dingen bereikt die daarvoor niet mogelijk leken. We toonden lef, en organiseerden o.a. events die niemand destijds organiseerde, met wereldwijde aandacht binnen Capgemini en IBM. Brutaliteit, lef en goede communicatie maakte deze samenwerking compleet.

Wanneer we Wout vragen de samenwerking binnen APG met een dier te vergelijken, weet hij direct in welke richting hij moet zoeken. “We moeten toewerken naar een kudde of een roedel. Die stappen maken we. We werken nog teveel in silo’s en solo, maar ik zie voor me dat we uiteindelijk echt een hechte groep zijn, die de krachten bundelen om zo sterker te worden.

Tot slot deelt Wout één tip hoe je de samenwerkingen naar een volgend niveau kan tillen: Wees altijd open over je doelstellingen en wat je wil bereiken. Zo weet jouw team wat ze van je kunnen verwachten. Met deze doelstellingen in het vizier kun je elkaar aanvullen en nog beter samenwerken dan voorheen.

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email

Wil je niks missen op het gebied van Office 365 adoptie en gamification?

Meer berichten

Wil je meer weten over Office 365 adoptie of gamification? Neem contact met ons op!

nl_NL
en_GB nl_NL

Werk je thuis ivm het Corona-virus? 

Wil je slimmer samenwerken vanuit huis met Office 365? Schrijf je dan nu in voor onze (gratis*) game!