Echt hybride samenwerken

Hybride werken is de nieuwe realiteit voor veel organisaties. Online vergaderen snappen en kunnen we inmiddels.  Maar hoe zorg je dat je medewerkers optimaal presteren, innoveren en zich betrokken voelen, ongeacht waar en wanneer ze werken? En wat vraagt dit van teams en managers?

Ga van start met een game van the Cue, en help teams in 5 weken slimmer hybride samen te werken

In onze ready-to-play games inspireren we medewerkers om effectiever en plezieriger samen te werken. Gedurende vijf weken gaan medewerkers in teamverband aan de slag met verschillende opdrachten, die zij uitvoeren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor leren medewerkers direct in de praktijk en wordt er een duurzame (gedrags)verandering gecreëerd: win-win dus.

Onze game Working From Everywhere Together is ingericht om teams te helpen slim(mer) hybride samen te werken.

Lees hier meer over onze gamification methodiek en hoe wij met jou samenwerken
Methodiek model - ENG.png

Samenwerken waar je ook werkt

Hybride samenwerken, wij noemen het liever ‘Samenwerken waar je ook werkt’. Maar het belangrijkste zit hem natuurlijk in het woord ‘samenwerken’. Door de techniek is het mogelijk om van verschillende plekken (en deel) van je werk te doen, maar de essentie blijft: goed samenwerken om jullie doelen te bereiken. 

De eerste basis voor hybride samenwerken is inmiddels gelegd bij veel organisaties. Maar we krijgen veel vragen over hoe je als organisatie of team de volgende stap kunt zetten.

Vraagt hybride samenwerken ook aandacht en onderhoud binnen jouw organisatie?  Dan kan onze game Working From Everywhere Together jullie hiermee helpen! 

In deze game gaan teams aan de slag met:

  • Inzicht in waar de aandachtspunten liggen rondom de samenwerking.
  • Het maken (of herijken) van werkafspraken.
  • Het beter inzetten van Microsoft 365 applicaties zoals Teams, OneNote, Planner/To Do en Whiteboard.
  • Energiebalans en verbinding in het team.

In de game krijgen medewerkers kennis aangereikt, voeren ze korte opdrachten uit om kennis direct toe te passen in de praktijk en bieden wij ze downloadable content met nieuwe werkvormen, energizers en check-ins.

Meer over de game Working from Everywhere Together
graphic-mockup

Aan de slag met hybride samenwerken in jouw organisatie

Wil jij:

  • Weg van de dinsdag-donderdag cultuur, teams die heldere werkafspraken maken over wat belangrijk is voor hun werk en hoe het kantoor daarbij helpt?
  • Medewerkers die zich prettig voelen bij de manier waarop ze onderling communiceren (of dat nu in een hybride vergadering is, offline of online)?
  • Teams die ook asynchroon goed met elkaar kunnen samenwerken?
  • Medewerkers die ervaren dat technologie hun werk ondersteunt in plaats van hindert?
  • Medewerkers die flexibel zijn met locaties en tijden maar wel in verbinding staan en echt sturen op het resultaat?

Dan kunnen wij je helpen! Wij zijn experts in hybride samenwerken en we hebben de beste tips, tools, opdrachten en uitdagingen voor jou en je organisatie.

Speel onze game Working From Everywhere Together, en laat in teams in 5 weken op een leuke en motiverende manier aan de slag gaan om hun hybride samenwerking te verbeteren.

Boek een demo
the corporate competition

Case

Grote Nederlandse Verzekeringsmaatschappij

De motivatie en betrokkenheid waren laag door de 100% digitale samenwerking. Medewerkers raakten gedemotiveerd en daarom startte deze grote Nederlandse Verzekeringsmaatschappij met het spelen van de game ”Smart Collaborators Working from Everywhere Together”.

Bekijk case

Ons leeraanbod om teams te helpen met het verbeteren van hybride samenwerken

The Cue heeft de afgelopen jaren diverse games ontwikkeld die teams en organisaties helpen om slim samen te werken. Bekijk hieronder onze games die gericht zijn op het verbeteren van digitale of hybride samenwerking.

Inspiratie opdoen over hybride of digitaal samenwerken? Hieronder vind je een greep uit onze blogs, waarin we kennis, inspiratie en inzichten delen.