Ben jij klaar voor The Cue?

Welke games kun je spelen op ons Office 365 gamification platform?

Over Meeting Masters

Beter leren

In de games uit de categorie Meeting Masters worden teams uitgedaagd om vergaderingen te verbeteren met gebruik van verschillende applicaties van Office 365.

Als team ga je bijvoorbeeld aan de slag met het maken van werkafspraken, het verbeteren van de agenda.  en om je eigen voorbereiding op een overleg op een next level te krijgen. Tegelijkertijd leer je hoe je OneNote kunt toepassen. Hiermee zorg je ervoor dat de overleg-agenda altijd beschikbaar is voor je hele team, hoe je zo gezamenlijk de agenda opstelt, hoe je actie koppelt via OneNote aan Outlook en Planner en hoe een goede actielijst er überhaupt uit ziet. 

In verschillende games wordt je uitgedaagd om een betere overlegstructuur te hebben, beter samen te werken en actiegerichter te worden. Sterker nog, je gaat het gelijk doen, dus de resultaten merk je direct.

Office 365 applicaties die langskomen zijn: OneNote, Planner en Teams.

Over Smart Collaborators

Slimmer

In deze games word je als team uitgedaagd om slimmer met elkaar samen te werken. Wat betekent slimmer samenwerken voor jou en je team? En welke rol kan je hierin spelen?

Smart Collaborators is er voor teams die veel op een kantoor werken en voor teams die veel onderweg zijn of niet vaak achter een PC of laptop werken. De games dagen jou en je team uit om elkaar beter te leren kennen en aan de slag te gaan om samenwerking te verbeteren. Hierbij pas je direct Office 365-tools toe die slim samenwerken faciliteert.

Je geeft zo jullie samenwerking een boost en leer je hoe Office 365 hierbij helpt.

Applicaties die je gebruikt zijn: Teams, Planner en Delve.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!
Interesse?

Als eerste weten als er een nieuwe game uitkomt?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Sluit Menu
nl_NLDutch
nl_NLDutch