Graphic Design / Game artist stage (per januari 2020)

Jij zoekt een werkplek in een kleine organisatie waar (zakelijke) games worden ontwikkeld en waar je ook de kans krijgt om samen de strategie van the Cue te bepalen. Jouw creativiteit kent geen grenzen en jij snapt altijd exact wat er nodig is om een aantrekkelijk beeld te ontwerpen dat past bij de games die we maken en de doelgroep die daarbij hoort. Je vindt het leuk om aan verschillende art assets te werken. Waar je de ene dag badges ontwerpt voor de nieuwste game, monteer je de volgende dag een video en doe je ons verstelt staan met een nieuwe achtergrond die past bij het gameconcept.

Bij the Cue zorg jij voor toffe visuals die het geheel versterken zodat we slimme samenwerking  (in het bedrijfsleven) stimuleren. 

Want eerlijk; hoe mooi is het als een ziekenhuis beter gaat functioneren en meer tijd voor de patiënt weet vrij te maken dankzij een game? Juist. Voor deze impact kunnen wij jou wakker maken. Jij bent net als wij gedreven om het werk van iedere medewerker gemakkelijker te maken.  

Wie zijn wij?  

The Cue is een spin-off van adviesbureau House of Performance. The Cue weet alles van games die op een leuke en schaalbare manier businessproductiviteit vergroten. Hiervoor werkt the Cue samen met een andere spin-off en gameplatformbeheerder (TRIGGX) en met Microsoft Nederland, omdat wij geloven dat sneller en leuker samenwerken in elke organisatie haalbaar is. We zijn dus een start-up en werken onder de vleugels van een groter bedrijf. Dit betekent in de praktijk grote impact en veel groeimogelijkheden. 

Wie zoeken we?

Iemand die het tof vindt om:

 • zelfstandig aan de slag te gaan met het maken van achtergronden, badges en animaties voor onze games
 • handig is met het opnemen en monteren van tutorial video’s (ervaring met Adobe Premiere Pro is een pre)
 • zijn/haar gemaakte art assets direct terug te zien in de games en op de website
 • te leren over verandermanagement, gamification en adoptie van Office 365
 • in een klein team te werken en direct impact te hebben
 • in een zakelijke startup te werken in het hartje van Utrecht

En verder krijg je:

 • Een open en eerlijke werkomgeving 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en training om dat te faciliteren
 • De mogelijkheid om voor grote bedrijven te werken 
 • Stagevergoeding en reiskostenvergoeding
 • Lunch en vrijdagmiddagborrels (soms zelfs met SingStar ;))

Iets voor jou?

Herken jij jezelf in deze functie en word je enthousiast van onze organisatie? Dan horen we heel graag van je. Stel jezelf voor vóór 13 januari met een korte motivatiebrief en je cv aan ons voor. Je kunt deze richten aan Lisanne Beijk – l.beijk@thecue.nl . Zien wij een match, dan maken we graag op korte termijn kennis met je. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Mail ons via l.beijk@thecue.nl of bel naar 06 – 26 480 999

Wil je meer weten over Office 365 adoptie of gamification? Neem contact met ons op!

nl_NL
en_GB nl_NL