OPEN VACATURE

Zit er voor jouw op dit moment geen aansluitende vacature bij, maar wil je wel bij the Cue werken? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Leg in een motivatiebrief uit: wie ben je, waar ben je naar opzoek en waarom pas jij bij the Cue?

Indien er in de toekomst (of nu al) een functie vrijkomt/ beschikbaar is waarvan wij denken dat deze aansluit op jouw profiel, dan nemen we contact met jou op!

Wie zijn wij?  

The Cue is een spin-off van adviesbureau House of Performance. The Cue weet alles van games die op een leuke en schaalbare manier businessproductiviteit vergroten. Hiervoor werkt the Cue samen met een andere spin-off en gameplatformbeheerder en met Microsoft, omdat wij geloven dat sneller en leuker samenwerken in elke organisatie haalbaar is. We zijn dus een start-up en werken onder de vleugels van een groter bedrijf. Dit betekent in de praktijk grote impact en veel groeimogelijkheden. 

Herken jij jezelf in deze functie en word je enthousiast van onze organisatie? Dan horen we heel graag van je. Stel jezelf voor 14 augustus met een korte motivatiebrief en je cv aan ons voor. Je kunt deze richten aan Lisanne Beijk – l.beijk@thecue.nl . Zien wij een match, dan maken we graag op korte termijn kennis met je. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature?
Mail ons via l.beijk@thecue.nl of bel naar 06 – 26 480 999

nl_NL
en_GB nl_NL