Ben jij bekend met de basics van Microsoft 365 en ben je toe aan de volgende stap?

Meld je team dan aan voor onze game: Smart Collaborators – Working from home Advanced

De volgende stap in effectief online samenwerken

Jij en je team zijn inmiddels bekend met de basisbeginselen van Microsoft 365. Het opzetten van een virtuele vergadering, tegelijk aan documenten werken en inzichtelijk maken van de voortgang op jullie doelen vormt geen probleem meer. Het is nu tijd voor de volgende stap in effectief online samenwerken.

Effectief online samenwerken


Wat ga je doen?

Gedurende 5 weken gaan jij en je team aan de slag met het ontwikkelen van jullie Microsoft 365 vaardigheden. Op basis van de quickscan die je aan het begin van de game doorloopt, wordt bepaald hoe effectief jullie als team nu al samenwerken en in welke mate jullie daar technologie bij gebruiken.

Vervolgens gaan jij en je team werken aan opdrachten die de effectiviteit van jullie samenwerking verder vergroten. Zo gaan jullie onder andere aan de slag met het vergroten van actiegerichtheid, het verbeteren van time management en het optimaliseren van de onderlinge communicatie.


Hoe kan ik mijn team aanmelden?

 

Ik wil als afdeling of organisatie meespelen

Jij wilt de game met meerdere teams (minimaal 5 teams van 3-15 personen per team) spelen. Deze teams werken al samen en maken gebruik van Office 365*. 

Meld je organisatie aan door te mailen!

 * Weten of je met Office 365 werkt? Check het hier.

Wil jij meer weten over het verhogen van Office 365 adoptie met gamification? 

Neem dan nu contact met ons op!

nl_NL
en_GB nl_NL